Ιστοσελίδες

Σχεδιάζουμε, αναπτύσουμε και βελτιστοποιούμε Ιστοσελίδες. Είτε σκέφτεστε να δημιουργήσετε μία νέα ή να βελτιώσετε την υπάρχουσα Ιστοσελίδα σας μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Προώθηση & Διαφήμιση στο Ίντερνετ

Προσφέρουμε εύκολα κατανοητές υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης στο Ίτερνετ που αποδίδουν για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Social media

Η αποδοτική εκμετάλλευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τα κέρδη σας από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Συμβουλευτική & Υποστήριξη

Εάν ψάχνετε για ολοκληρωμένη και αξιόπιστη συμβουλευτική αλλά και φιλική υποστήριξη, τότε είστε στο κατάλληλο σημείο !

Υπηρεσίες

Φιλική Σχεδίαση για κινητά

Δημιουργούμε Ιστοσελίδες και Εφαρμογές φιλικές στα κινητά και στα tablets. Οι Ιστοσελίδες προσαρμόζονται αυτόματα και εμφανίζονται το ίδιο όμορφα τόσο σε κινητό ή tablet όσο και σε μεγάλη οθόνη Η/Υ.

CMS (WordPress & Drupal)

Αναπτύσσουμε εξειδικευμένες εφαρμογές και Ιστοσελίδες προσαρμοσμένες στην ανταπόδοση της επένδυσης σας, χρησιμοποιώντας σχεδόν όλες τις πλατφόρμες CMS, με ιδιαίτερη προτίμηση στις δημοφιλείς και αξιόπιστες, WordPress ή Drupal.

Mobile Applications

Δημιουργούμε εφαρμογές για κάθε είδους κινητά και tablets σε συνδυασμό και αρμονία με την Ιστοσελίδα σας, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες λειτουργίες στους πελάτες σας και μεταφέροντας αποτελεσματικά τα μηνύματα σας

Facebook Applications

Δημιουργούμε εφαρμογές στο Facebook σε συνδυασμό με τις Ιστοσελίδες, επιτυγχάνοντας αποτελεσματική σύνδεση με τους πελάτες και φίλους της επιχείρησης σας, βελτίωση της εταιρική σας ταυτότητα και αύξηση της ανατροφοδότησης από τους πελάτες σας.

Photography

Παρέχουμε υπηρεσίες φωτογράφησης σύμφωνα με τις ανάγκες σας είτε για εκτύπωση είτε για χρήση στο διαδίκτυο. Προσφέρουμε επίσης επεξεργασία και βελτιστοποίηση των φωτογραφιών σας, όπως διόρθωση χρωμάτων, επιλογή-απομόνωση συγκεκριμένων αντικειμένων, βελτίωση ποιότητας αλλά και εκτύπωση τους ή αποθήκευση τους σε κατάλληλη μορφή σε CD και DVD.

Ανάπτυξη Εφαρμογών Διαδικτύου

Μπορούμε να αναπτύξουμε σχεδόν οποιαδήποτε εφαρμογή, σε συνδυασμό με τα πιο δημοφιλή Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου αλλά και API τρίτων, όπως επίσης να αναπτύξουμε προσαρμοσμένες λύσεις για την ικανοποίηση των απαιτήσεων σας.

Στατιστικά Στοιχεία

Αρχικά, εξετάζουμε αναλυτικά και με πολύ προσοχή όλους τους δείκτες των επιδόσεων της Ιστοσελίδας σας και μόνο μετά από αυτή την διαδικασία σας προτείνουμε λύσεις για την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Παρακολουθούμε τα στατιστικά στοιχεία της Ιστοσελίδας σας σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας και σας προτείνουμε βελτιώσεις και αλλαγές όταν απαιτείται.

Search Engine Optimization

Σε συνεργασία με τους πελάτες μας, δημιουργούμε μία εύκολα κατανοητή στρατηγική για την βελτιστοποίηση της Ιστοσελίδας τους στις Μηχανές Αναζήτησης, αναγνωρίζοντας τον ανταγωνισμό και επιλέγοντας τις βέλτιστες λέξεις κλειδιά για την επίτευξη των στόχων τους.

Social Media Ads

Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν διαμόρφωση της στρατηγικής για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργία και διαχείριση της εκστρατείας, παρακολούθηση και βελτιστοποίηση, στατιστικά και αναφορές.

Ecommerce Consulting

Εφαρμόζουμε σύγχρονες τακτικές διαμόρφωσης περιεχομένου και δημιουργίας θετικής εμπειρίας για τον χρήστη του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, επιτρέποντας, να βρει και να επιλέξει εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν ώστε να έχει μία θετική καταναλωτική εμπειρία.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Σχεδιάζουμε σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα και ταυτόχρονα προσελκύουμε και κατευθύνουμε ποιοτική κυκλοφορία μέσω αναζητήσεων σε μηχανές αναζήτησης, μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω άλλων ιστοσελίδων αλλά και μέσω διαφήμισης με σκοπό την μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.

Επαγγελματική Παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Πιστεύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν χρησιμοποιούνται σωστά και βασίζονται σε συγκεκριμένους σκοπούς και στρατηγική. Μπορούμε να βελτιώσουμε την επαγγελματική σας παρουσία χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επίτευξη των στόχων σας.

Internet Advertising

Διαθέτουμε την κατάλληλη ομάδα συνεργατών, τις γνώσεις αλλά και τα ταλέντα που απαιτούνται για την διαχείριση οποιασδήποτε διαφημιστικής εκστρατείας PPC είτε αυτή έχει λίγες λέξεις κλειδιά είτε μερικές χιλιάδες. Δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε διαφημιστικές ευέλικτες, έξυπνες και με φαντασία εκστρατείες.

Email & SMS Marketing

Διαθέτουμε το ταλέντο, την όρεξη αλλά και την ικανότητα διαχείρισης κάθε εκστρατείας με μηνύματα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου αλλά και μηνυμάτων κινητών τηλεφώνων, με ολοκληρωμένο τρόπο παρέχοντας την στρατηγική, την σχεδίαση του μηνύματος, την κωδικοποίηση του καθώς και την διαχείριση και παρακολούθηση των αποτελεσμάτων του.

Technical Support

Υποστηρίζουμε και διατηρούμε πάντα ενημερωμένα όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουμε. Η ομάδα των έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις ή απορίες σας.

Διαλειτουργικότητα & Ανοιχτό Λογισμικό

Η Web10 δημιουργεί Ιστοσελίδες και Εφαρμογές που λειτουργούν αποτελεσματικά σε όλες τις πλατφόρμες και τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα χρησιμοποιώντας ανοιχτές και ελεύθερες τεχνολογίες όπως HTML5, php, MySQL, WordPress, Android, JavaScript, jQuery αλλά και API’s από τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης το Facebook, Google & Twitter.

Φιλική Υποστήριξη Πελατών

Η εξαιρετική υποστήριξη των πελατών μας οφείλεται στην δυνατότητα μας να αντιληφθούμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας. Το φιλικό και έμπειρο προσωπικό μας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει άμεσα ώστε να βρείτε την καταλληλότερη απάντηση εύκολα και αποτελεσματικά.

.

Εγγύηση Ικανοποίησης

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε το χωρίζουμε σε «Φάσεις» οι οποίες έχουν αρχή και τέλος, περιλαμβάνουν συγκεκριμένη πρόοδο του έργου ή/και παραδοτέα και το ανάλογο κόστος. Με την ολοκλήρωση της κάθε φάσης καταβάλλετε την πληρωμή μόνο εφόσον είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Καλέστε μας Σήμερα στο +30 693 693 7817 ή στείλτε μας Email στο  info@web10.gr

Νέες Ιδέες – Σύγχρονες Τεχνολογίες – Αξιόπιστη Συνεργασία.

Επιχειρήσεις που μας έχουν ήδη  Εμπιστευτεί !

Μενού